MEW Coin ve Bu 6 Altcoin’den Liste Dahil Sıcak Haberler Var!

OKX, ULTIUSDT sürekli sözleşmesini başlatacağını duyurdu. Bithumb, MEW Coin için Kore Wonu paritesini eklediğini bildirdi. Bir insider trader HULK’dan rekor kar etti, token bir haberle çöktü! Ve daha fazlası…

HULK, MEW Coin ve 5 altcoin’den haberler var!

OKX, ULTI kaldıraçlı işlemleri ve sürekli sözleşmeleri başlatacak

Kripto borsası OKX, ULTIUSDT sürekli sözleşmesini başlatacağını duyurdu. Borsa, bu işlemleri Uygulama ve API üzerinden 7 Haziran saat 15:30’da resmi olarak başlatacağını açıkladı. Ayrıca ULTI/USDT kaldıraçlı ticaret ve basit coin kazanımını 7 Haziran saat 15:00’da başlatacağını bildirdi.

Bithumb, MEW Coin için Kore Wonu paritesini ekliyor

Kripto borsası Bithumb, MEW Coin için Kore Wonu paritesini eklediğini bildirdi. Bu arada, Solana ekosistem meme coin’i MEW Coin son 24 Saatte %20’den fazla artışla 0,005 doları aştı. Köpek temalı meme coinlerden sonra MEW Coin gibi kedi temalı meme coin’leri rağbet görüyor.

Justin Sun LRT PT satın almak için bir kez daha 15.000 ETH harcadı

On-chain gözlemci ‘ai_9684xtpa’nın bildirdiğine göre, Justin Sun kısa süre önce önce Lido’dan 21,32 milyon dolar değerinde 5.547 ETH çekti. Ardından, Pendle 06.27’de vadesi gelen üç LRT PT (ether.fi / Puffer / Kelp) satın almak için 15.000 ETH daha harcadı. İstatistiklere göre, 4 Haziran’dan bugüne kadar Justin Sun, Pendle’a toplam değeri 184 milyon dolar olan toplam 48.000 ETH yatırım yaptı.

Bir balina 135 milyon GME satın aldı

On-chain gözlemci Lookonchain izlemesine göre bir balina 135 milyon GME satın aldı. Balina, bu alım için 12.110 SOL (2 milyon dolar) harcadı. Balina, şu anda 1,4 milyon dolarlık gerçekleşmemiş bir kâra sahip.

Trader HULK’dan rekor kar etti, token bir haberle çöktü!

Step Finance‘in sosyal medya hesabı Solana Floor’a göre, WWE güreş efsanesi Hulk Hogan’ın Perşembe günü Solana meme coin’i tanıtan internet gönderilerini sildiği iddia edildikten sonra, token’ın piyasa değeri 15 milyon dolar düştü. Solana odaklı hesap, “HULK Solana memecoin, coin ile ilgili tweetleri sildikten sonra sadece birkaç dakika içinde 17 milyon dolardan 2 milyon dolara düştü” diye yazdı. Bu arada, bir HULK traderı dikkatleri çekti. Lookonchain, bu traderın işlemlerinin detayını paylaştı!

Bir insider trader, sadece 3 saat içinde HULK ticareti yaparak 5.753,6 SOL (978 bin dolar) kazandı. Bu da 812 kat kazanç demek! 4 yeni cüzdanla 190,2 milyon HULK (toplam arzın %19’u) satın almak için yalnızca 7,1 SOL (1,2 bin dolar) harcadı ve hepsini 5.760,7 SOL (979 bin dolar) karşılığında sattı. Satışı fiyatın %85’ten fazla düşmesine neden oldu.

Iggy Azalea’nın meme coin’i balina alımıyla patladı!

Bir balina kısa süre önce büyük bir Mother Iggy MOTHER alımı yaptı. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, token fiyatı tam bir patlama yaşadı. CoinGecko verilerine göre, Mother Iggy (MOTHER), Perşembe günü erken saatlerde %120’den fazla artış gösterdi. Meme coin’i böylece tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,2306 dolara ulaştı. Bu arada, tokenin tamamen seyreltilmiş değerlemesi şu anda neredeyse çeyrek milyar dolar oldu. Kripto analiz firması Lookonchain’e göre en son fiyat artışı, bir balinanın 0,1789 dolardan 8,6 milyon MOTHER token satın almak için Binance’den 1,54 milyon dolar değerinde Solana (SOL) çekmesinin ardından geldi.

Trader SPHYNX ile sadece 1 saat içinde 540 bin dolar kazandı!

Bu trader, işlem açıldıktan sonraki bir saniyede EgyptCat (SPHYNX) satın almak için 120 SOL harcadı. Trader, bu işlemin ardından tamamını kısa süre sonra 3.257 SOL’a sattı. Böylece, sadece 1 saat içinde 3.137 SOL (540 bin dolar) kazandı. Bu da %2614’lük bir yatırım getirisi demek!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx