Aşk-ı Memnu’nun ‘Bülent’i Batuhan Karacakaya beraat etti


Oyuncu Batuhan Karacakaya ile bir dönem aşk yaşayan 23 yaşındaki Ayşe Aslanpay, şiddet gördüğünü ileri sürerek şikayetçi oldu.

Aslanpay, paylaştığı bir videoda, “14 Şubat’ta erkek arkadaşımla ufak çaplı tartıştık ve birbirimizi incittik. Bu yüzden ertesi gün konuşmadığımız için vicdan azabı çeksin diye ona yüzüme biraz makyaj yapıp fotoğraf attım. Benimle görüşmek istediği için bana bir video attı. Ortada bir şiddet yoktur” demişti.

Sabah’ın haberine göre, söz konusu videoyu Karacakaya’nın zoruyla çektiğini ileri süren Aslanpay, suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Karacakaya’nın Aslanpay’a şiddet uyguladığını itiraf ettiği videonun kendisine sahte bir hesaptan yollanmasının ardından, müştekinin adresine gelerek “Bana video çekeceksin” ısrarında bulunduğu ve yazmış olduğu notu okutarak zorla video çektirdiği anlatıldı.

KARAR DURUŞMASI GÖRÜLDÜ

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki davada karar çıktı. Duruşmaya Karacakaya’nın avukatı katıldı.

Savcı, sanığın suçu işlediğine dair yeterli delil bulunmadığı, şüpheden sanık yararlanır ilkesi gerekçesiyle beraatını talep etti.

Kararını açıklayan mahkeme, sanık Karacakaya’nın ‘Şantaj’ suçunu işlediğine dair inandırıcı delil elde edilemediğini ve bu nedenle beraatine karar verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx